CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Selasa, 6 Januari 2009

Berhenti seketika.. Mungkinkah??


Tabir 2009 telah pun menjelma.. Tahun berganti tahun.. Bila difikir2kan kembali.. tahun 2008 ialah tahun yang paling Iz sia-siakan. 2009, tidak lagi harap2nya.. Tanggungjawab semakin bertambah+Jadual pun makin 'packed'. 'Exam' tahun ni jauh lebih penting.. Rasanya cukuplah Iz bersengkang mata depan laptop~ N Iz sendiri amik keputusan utk hadkan blogging dan berforum, maafah sekiranya Iz takkan update blog ni or ziarah blog kawan2 untuk jangkamasa yang lama.. n maybe xkan join forum2 lagi =)


~Dengan lafaz Bismillah~

=Iz=

5 baek hati sudi komen..:

srzal berkata...

Salam

alah iz bukan penting sgt pun, gudluck.. smga sukses insyaAllah.

aimi berkata...

aimi pun nk jd mcm iz...hehe

iz berkata...

Iya Srzal, mmg xpenting mana pun, tp Iz kenal diri IZ... =) i was addicted but not anymore =D lagipun tahun ni dah xda masa utk surfing lama2 lg.. =) seriously,

iz berkata...

Aimi nk jadi mcm Iz? Aimi xpala.. rajin study.. rajin on9 pun xpe.. ptg study, mlm tuisyen.. at least masih terkawal =)

faza4peace berkata...

hahaha sama la kita http://halaqahbyu.multiply.com/journal/item/202/Aku_Ceraikan_MPku_Dengan_Talak_1_

..tapi mcm nampak dok forum gak kt http://www.iluvislam.com/v1/index.php kata tak nak dah??