CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Khamis, 9 April 2009

Melayan Karenah Sahabat..

melayan karenah sahabat..
rajinnya kalian menge'tag' daku~
tau2 ja dah berhabuk button 'new post' iz kat blog ni.. (aii.. ada habuk ka? :P)


1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 9th folder of photos.
3. Go to the 9th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


1,2,3,4 done..

haha.. nasib baik laptop ni kekurangan gambar2 manusia, gambar diri sendiri apatahlagi~

step 5, 6.. skipped~


p/s : pening.. masih mencari 'style bacaan Quran' baru yang serasi dengan jiwa ini~hee (bacaan tartil)

10 baek hati sudi komen..:

srzal berkata...

dah jumpe ke style bacaan tu iz? hee gudluck
eh kejap masjid tu ambik katne ye? hee

iz berkata...

owh
tu Dome of the rock!
tp kadang2 orang selalu silap dan sangka tu sebenarnya masjidil aqsa~
isk2..
sedih jugak bila kenangkan orang islam sendiri tak tahu bezakan dome of the rock dengan masjidil aqsa..
* credit to Fakhrul Ezam~ dia yg snap sdiri gmbar ni (katanya)

srzal berkata...

ye ke?

adeii taktaw la kucen rasa pelik je tgk masjd tu.. ntahla..

sbb susah nak mmbezakan tu... sbb gmbr tu lebh bnyk di guna kn dripd gmbr masjd alaqsa.. tmbhn kuba dia lg mnyerla drpd masjd alaqsa

iz berkata...

maka kenalilah al-aqsa
ahah~
aqsa kubahnya warna hijau..

srzal berkata...

ehe bkn kelabu.. gelap sikit hmn..

iz berkata...

are u sure kucen?
ehe bukan hijau-gelap skit?...camtula

srzal berkata...

hmn taktawla mgkn mata kucen nmpk len kut .. tapi yg pntng takla secerah kuba doom of rock tu ye

iz berkata...

ehe..
actually hijau..tp xpala..
lebih kurang sama ja ^0^
hm..
mcm mn la keadaan saudara kita kat sana sekarang ya..

srzal berkata...

hee iyela, kucen caya yg tu..

taktaw la iz, hrp yg terbaik sj la utk mereka..,

Jhony berkata...

Thank You for sharing information

http://www.websitedevelopersindia.net/website-design-india/custom-website-design-services.html